שאלה - פגיעה בסחוס מפרקי

השאלה:
אני בן 65. האם פגיעה בסחוס מפרקי כתוצאה מארתריטיס יכולה להיות הפיכה, דהיינו האם הסחוס יכול לחזור לשלמותו בעזרת תרופות?


תשובה:


חשוב להבין את סוג דלקת המפרקים כדי להבין את מידת הפגיעה ואת הסיכוי לפגיעה נוספת או המשכית. הסחוס בדרך כלל לא חוזר לחלוטין לשלמותו, אך יכול להיות שיפור מבחינת התסמינים של הכאב עם טיפול מתאים. אני ממליצה להיבדק על ידי ראומטולוג.

ד"ר קרן מאיר-שפריר - אינפומד




רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!