שאלה - איחור במחזור לאחר שימוש בגלולת היום שאחרי

השאלה:
לפני כ-3 שבועות לקחתי פוסטינור תוך פחות מ-24 שעות לאחר קיום יחסי מין. המחזור הופיע כמה ימים לאחר מכן. באופן כללי נורא רזיתי, אני מרגישה קצת סחרחורות ובחילות מדי פעם, לכן עשיתי בדיקת הריון ביתית והתוצאה הייתה שלילית. השאלה שלי - האם יכול להיות שהמחזור הבא יאחר לי בכמה ימים לאחר שלקחתי את הפוסטינור?


תשובה:

בהחלט כן.
גלולת הפוסטינור עשויה לגרום הן להקדמת המחזור החודשי והן לדחייתו.

עוד על הגלולה תוכלי לקרוא כאן:
http://www.postinor2.co.il/




רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!