בדיקות קרישה לעוברת טיפול הפריה
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 17/09/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

טיפולי פוריות: פיוריגון, גונל, מנופיור והשלב האחרון - הזרעה. מדוע הרופא לא מפנה לבדיקות קרישה? מתי כן? איך אדע אם לא היה הריון שלא התפתח (אולי הפלה). 11 יום לאחר ההזרעה הופיע סימן חום בהיר וכאשר הטלתי את מיימי ראיתי כמו זנב דק חום.אנא עזרו לי ותודה רבה

תשובה:
את כנראה מבלבלת בין כמה מושגים. על מנת לעקוב אחר התפתחות תקינה של הריון יש צורך במעקבי בטא וסונר (אולטרסאונד). תפקודי קרישה מבוצעים בהתוויות שונות, אולם מעקב אחר התפתחות הריון אינה אחת מהן. מה שאת מתארת עלול להתאים להכתמה דמית, אין באפשרותי לדעת מבלי לבדוק אותך, עדיין יש מקום לתקווה מבחינת קליטת ההריון. אם הדימום נמשך או מתחזק, או במידה ומופיעים כאבי בטן, פני לבדיקת רופא נשים.