שינוי בגודל האשכים
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 14/06/2009
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בן 19. לפני כחודש, כאשר קיימתי יחסי מין עם בת הזוג שלי, האשך השמאלי נכנס פנימה ואחרי 5 דקות חזר לשק. לאחר כשבועיים שמתי לב שהאשכים שלי קטנו, ושעכשיו האשך השמאלי יותר קטן מהאשך הימני בצורה משמעותית. לא קיימתי יחסי מין כשבוע, והוא עדיין לא חזר לגודלו המקורי. האם זאת בעיה?

תשובה:
אסימטריה באשכים היא תופעה נפוצה ואינה אמורה להדאיג. תזוזה של האשכים בזמן יחסי מין גם כן יכולה להופיע, אך מכיוון שלפי דברייך, הם לא חזרו לגודלם המקורי כבר כחודש, ומכיוון שאין ביכולתי לבדוק אותך, אמליץ לך לפנות לבדיקת אורולוג. כל טוב, ד"ר קרן גלרון - אינפומד