זיז דמוי-פטמה על עצם הרקה שפונה מטה וקדימה מאחורי תעלת האוזן, ומהווה את נקודת החיבור של שרירי הצוואר. הוא מכיל חללי אוויר רבים שמתקשרים אל חלל האוזן התיכונה, וזוהי דרך אפשרית להתפשטות של זיהום מן האוזן התיכונה.
רופאים בתחום
פרופ' משה פפאכירורגיה
5.0
( 12 חוות דעת )
"פרופסור פפא טיפל ומטפל בי למעלה מ 30 שנה בצורה מקצועית ביותר, סבלנית, רגישה ונעימה ותמיד נתן לי הרגשה טובה של בטחון. כל הכבוד לו, שיבורך."
"פרופ׳ רון הסביר בסבלנות רבה את מהלך הביקור, שלב רישום הפרטים, הבדיקה הרפואית והסיכום, וכל זאת באדיבות יוצאת דופן. גילה כלפיה אמפתיה אמיתית, עורר בה חיוך והעניק לה תקווה חדשה בזכות הטיפול ההורמונלי שהמליץ. המפגש התנהל באופן מקצועי, באווירה נעימה ומרגיעה. אני ממליץ בחום על פרופ׳ רון, אדם מיוחד במינו ורופא מעולה, בעל אישיות מקרינה, ניסיון וידע רב, המשלב מקצועיות גבוהה עם יחס אנושי מרגש.]"