דלג לתוכן

רעלת מזון (food poisoning)

1 דקות קריאה
כל מחלה של מערכת העיכול הנובעת מאכילת מזון מזוהם בחיידק, או, פחות שכיח, בשאריות של קוטל חרקים (על ירקות ופירות). התסמינים מופיעים בין 1-24 שעות אחרי האכילה, וכוללים כאבי בטן, שלשול, בחילה והקאה. החיידקים הגורמים רעלת מזון כוללים סלמונלה, ליסטריה, וסטפילוקוקוס. צורה נדירה של רעלת מזון - בוטוליזם - נגרמת על-ידי רעלני החיידק קלוסטרידיום בוטולינום, המצוי במזון שאינו משומר היטב בקופסאות שימורים.
רופאים בתחום
ד"ר גבי לביא
ד"ר גבי לביא רפואת שיניים
רופא שיניים, מומחה לרפואת הפה, מוסמך לביצוע היפנוזה רפואית וכן לשימוש בגז צחוק
ד"ר עומרי זידאן
ד"ר עומרי זידאן עור ומין
רופא עור מומחה בתחום אבחון מוקדם של סרטן העור בבית החולים בילינסון
ד"ר הלנה מרטינז
ד"ר הלנה מרטינז עור ומין
4.9
( 8 חוות דעת )
"רק התחלתי את הליך הטיפול שהיא נתנה לי ,בתקווה שהטיפול שנתנה לי מתאים לי ונכון לפתרון הבעיה"
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו