דלג לתוכן

גליצרול (glycerol, glycerin)

1 דקות קריאה
מרכיב של שומנים רבים; משתחרר מן המזון במהלך העיכול ונספג לבדו או בשילוב עם חומצות שומן. גליצרול משמש כמרכך בתכשירים לעור, כמשלשל בצורת פתילות, וכממתיק בתעשיה הפרמצבטית.
רופאים בתחום
ד"ר רחל בן חיון
ד"ר רחל בן חיון נוירולוגיה
מנהלת השירות הקוגניטיבי במכון לשבץ מוח וקוגניציה, בית חולים רמב"ם
פרופ' דרור שובל
פרופ' דרור שובל ילדים
4.9
( 21 חוות דעת )
"היה ממש נוח לקבוע את התור, הייתה זמינות טובה מבחינת הנוחות והזמן שעבר בין הרגע שרציתי לתאם והזמן שהתור התקיים. לא חיכינו בכלל בעת ההגעה. הרגשתי שיש לנו זמן ולא היינו בלחץ. קיבלנו מענה מצוין וללא ספק נשמח להמשיך להיות במעקב אצלו."
פרופ' אמנון זיסמן
פרופ' אמנון זיסמן אורולוגיה
אורולוג מנתח, מנהל המחלקה האורולוגית במרכז רפואי שמיר (אסף הרופא)
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו