דלג לתוכן

גליצרול (glycerol, glycerin)

1 דקות קריאה
מרכיב של שומנים רבים; משתחרר מן המזון במהלך העיכול ונספג לבדו או בשילוב עם חומצות שומן. גליצרול משמש כמרכך בתכשירים לעור, כמשלשל בצורת פתילות, וכממתיק בתעשיה הפרמצבטית.
רופאים בתחום
פרופ' עמוס קורצ'ין
פרופ' עמוס קורצ'ין נוירולוגיה
ד"ר חוסיין שמאלי
ד"ר חוסיין שמאלי גסטרואנטרולוגיה
ד"ר עופר בן בסט
ד"ר עופר בן בסט גסטרואנטרולוגיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד

שאלות מתוך פורום גסטרו ומחלות כבד

בניהולו של ד"ר אייל הירש
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו