דלג לתוכן

גליצרול (glycerol, glycerin)

1 דקות קריאה
מרכיב של שומנים רבים; משתחרר מן המזון במהלך העיכול ונספג לבדו או בשילוב עם חומצות שומן. גליצרול משמש כמרכך בתכשירים לעור, כמשלשל בצורת פתילות, וכממתיק בתעשיה הפרמצבטית.
רופאים בתחום
ד"ר ריטה ברון
ד"ר ריטה ברון גסטרואנטרולוגיה
מנהלת שירות נוירוגסטרואנטרולוגיה במכון הגסטרואנטרולוגי בקריה רפואית רמב''ם
ד"ר משה נדלר
ד"ר משה נדלר גסטרואנטרולוגיה
ד"ר חורחה פפר
ד"ר חורחה פפר גסטרואנטרולוגיה
מומחה בגסטרואנטרולוגיה וברפואה פנימית.

שאלות מתוך פורום גסטרו ומחלות כבד

בניהולו של ד"ר רוני רוזן
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו