דלג לתוכן

גליצרול (glycerol, glycerin)

1 דקות קריאה
מרכיב של שומנים רבים; משתחרר מן המזון במהלך העיכול ונספג לבדו או בשילוב עם חומצות שומן. גליצרול משמש כמרכך בתכשירים לעור, כמשלשל בצורת פתילות, וכממתיק בתעשיה הפרמצבטית.
רופאים בתחום
פרופ' מרק באר גבל
פרופ' מרק באר גבל גסטרואנטרולוגיה
ד"ר מנחם שכטר
ד"ר מנחם שכטר גסטרואנטרולוגיה
ד"ר קרלוס סימון
ד"ר קרלוס סימון גסטרואנטרולוגיה

שאלות מתוך פורום גסטרו ומחלות כבד

בניהולו של ד"ר אייל הירש
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו