דלג לתוכן

גליצרול (glycerol, glycerin)

גליצרול (glycerol, glycerin)
1 דקות קריאה
מרכיב של שומנים רבים; משתחרר מן המזון במהלך העיכול ונספג לבדו או בשילוב עם חומצות שומן. גליצרול משמש כמרכך בתכשירים לעור, כמשלשל בצורת פתילות, וכממתיק בתעשיה הפרמצבטית.
רופאים בתחום
ד"ר לי גולדשטיין
ד"ר לי גולדשטיין פרמקולוגיה קלינית
פרופ' עמוס קורצ'ין
פרופ' עמוס קורצ'ין פרמקולוגיה קלינית
ד"ר אריה ללקין
ד"ר אריה ללקין פרמקולוגיה קלינית
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד

שאלות מתוך פורום גסטרו

בניהולו של ד"ר דן קרטר

עולמות תוכן נוספים

באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו