שאלה - בני בן 11 מקבל ריטלין 20 מ"ג עקב בעיית קשב וריכוז. שאלתי היא, האם הכדור

השאלה:
בני בן 11 מקבל ריטלין 20 מ"ג עקב בעיית קשב וריכוז. שאלתי היא, האם הכדור משפיע מיידית כשלוקחים אותו, או רק אחרי מספר ימים ? יש לילד כל הזמן בחילות והרגשה לא טובה. האם הכדור בכלל מתאים לו, או לחילופין יש כדור אחר יותר קל ?


תשובה:
ההשפעה לטובה עשויה לקחת עד חודש, וייתכנו בהחלט בחילות בימים
הראשונים לנטילתו. ישנם כדורים אחרים, אולם לכל אחד מהם יש את תופעת
הלוואי שלו. לכן כל עוד נעשה ניסיון להתחיל טיפול בריטלין, כדאי
להתמיד לפחות חודש, בהתאם להוראות הרופא ותחת מעקב שלו.





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!