דלג לתוכן

שומן לא רווי (unsaturated fat)

1 דקות קריאה
 לייעוץ מומחה בנוגע לשאיבת שומן לחצו כאן >>>
סוג של שומן, בעיקר שמן, שמקורו מן הצומח, ואשר אכילתו מסייעת בהפחתת הסיכון של מחלת לב כלילית; כולל שומן חד-לא-רווי, שבמולקולה שלו קשר לא-רווי אחד, ושומן רב-לא-רווי, שבמולקולה שלו קשרים לא-רוויים רבים.
רופאים בתחום
פרופ' אלכסנדר דויטש
פרופ' אלכסנדר דויטש כירורגיה
ד"ר יעקב אולך
ד"ר יעקב אולך גסטרואנטרולוגיה
פרופ' יונה גרינמן
פרופ' יונה גרינמן אנדוקרינולוגיה
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו