שאלה - כאבי שרירים ורעידות, כנראה עקב מחסור ב- B12

השאלה:
אני בן 35. לפני כ-9 חודשים התחלתי טיפול אנטיביוטי נגד הליקובקטר פילורי. הטיפול היה קשה (2000 מ"ג) וארוך (שבועיים) יותר ממה שהיה נחוץ (שבוע עד 10 ימים). תוך כדי הטיפול הרגשתי ממש לא טוב ונכנסתי לחרדות. חלק מהתסמינים היו בחילות רבות וכאבי בטן עם ה




תשובה:


קודם כל נראה שאתה יכול להיות רגוע, כיוון שביצעת בדיקות מקיפות והמערכות ה"מדאיגות" (לב, מוח), נמצאו תקינות.

לגבי אבץ, נדיר שמגיעים לרמות גבוהות של המינרל הזה, אך כפי שתוכל לקרוא באינדקס הוויטמינים של אינפומד, רמות גבוהות עשויות לגרום לכאבי בטן, בחילות וסחרחורות:

http://www.infomed.co.il/vitamin1.asp?vID=1




רופאים ומכונים בפוקוס
רופאים בתחום
ד"ר ניר נתנזון ד"ר ניר נתנזון
פרופ' אייל גור פרופ' אייל גור
מידע וכלים שימושיים

אינפומד בריאות דיגיטלית בע"מ