דלג לתוכן

כיב קיבה? שתו מיץ כרוב

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 04/08/2013 תאריך עדכון: 02/12/2013
1 דקות קריאה
בעבר נהגו להמליץ לסובלים מכיב קיבה לשתות חלב, בשל השפעתו המרגיעה. כיום לעומת זאת, אנחנו כבר יודעים שחלב דווקא מגביר את הפרשת החומצה, לכן מומלץ שלא לצרוך חלב במקרים של כיב קיבה. משקה מומלץ כיום הוא מיץ כרוב, שמגביר את הפרשת המוצין, אשר מגן על רירית הקיבה. לחילופין תוכלו לנסות גם מיץ אלוורה.

האם המאמר עניין אותך?

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
פרופ' אליזבט הלף און
פרופ' אליזבט הלף און פנימית
5.0
( 6 חוות דעת )
"אני מטופל אצל פרו״פ הלף כבר מספר שנים, מעריך מאוד את המקצועיות והאיכפתיות."
ד"ר ערן זיתן
ד"ר ערן זיתן גסטרואנטרולוגיה
ד"ר ערן זיתן, מנהל היחידה והמרכז למחלות מעי דלקתיות, מרכז רפואי העמק
ד"ר הדר מורן לב
ד"ר הדר מורן לב גסטרואנטרולוגיה ילדים
מומחית בגסטרואנטרולוגיה ותזונה בילדים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
X
שדות המסומנים ב-* הינם שדות חובה

צור קשר

פרטים אישיים
פרטי הפנייה
תודה על פנייתך, אנו נשוב אליך בהקדם!

חזור לעמוד הבית
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו