דלג לתוכן

קזאין (casein, caseum)

1 דקות קריאה
חלבון החלב, והחלבון העיקרי של גבינה. קזאין קל מאד להכנה, והוא יעיל כתוסף חלבון, במיוחד בטיפול בתזונה לקויה.
רופאים בתחום
ד"ר טוביה בן גל
ד"ר טוביה בן גל קרדיולוגיה
פרופ' דב פריימרק
פרופ' דב פריימרק קרדיולוגיה
פרופ' מנחם (מני) אלקלעי
פרופ' מנחם (מני) אלקלעי יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו