דלג לתוכן

דו-סוכר (דיסכריד) (disaccharide)

1 דקות קריאה
פחמימה המורכבת משתי יחידות מחוברות של חד-סוכר. הדו-סוכרים הנפוצים ביותר הם מלטוז, לקטוז, וסוכרוז.
רופאים בתחום
ד"ר אינה צורן רוזנטל
ד"ר אינה צורן רוזנטל המטולוגיה
מנהלת שירות פנימי המטולוגי ברמב"ם. מומחית ברפואה פנימית, בהמטולוגיה ובקרישת דם
ד"ר ריבה פיינמן
ד"ר ריבה פיינמן המטולוגיה
מנהלת השירות להמטולוגיה אמבולטורית רמב"ם, חיפה
פרופ' אלה נפרסטק
פרופ' אלה נפרסטק המטולוגיה
מומחית ויועצת בתחום ההמטו-אונקולוגיה והשתלת מח עצם
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו