דלג לתוכן

דו-סוכר (דיסכריד) (disaccharide)

1 דקות קריאה
פחמימה המורכבת משתי יחידות מחוברות של חד-סוכר. הדו-סוכרים הנפוצים ביותר הם מלטוז, לקטוז, וסוכרוז.
רופאים בתחום
ד"ר יקיר משה
ד"ר יקיר משה המטולוגיה
פרופ' מתתיהו שקלאי
פרופ' מתתיהו שקלאי פנימית
פרופ' אלה נפרסטק
פרופ' אלה נפרסטק המטולוגיה
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו