דלג לתוכן

דו-סוכר (דיסכריד) (disaccharide)

1 דקות קריאה
פחמימה המורכבת משתי יחידות מחוברות של חד-סוכר. הדו-סוכרים הנפוצים ביותר הם מלטוז, לקטוז, וסוכרוז.
רופאים בתחום
פרופ' דוד ורון
פרופ' דוד ורון המטולוגיה
פרופ' מתתיהו שקלאי
פרופ' מתתיהו שקלאי פנימית
ד"ר חוה פרי
ד"ר חוה פרי המטולוגיה
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו