החוש שמאפשר להעריך טעם של חומרים בפה. איברי החישה האחראים הם פקעיות הטעם שעל פני הלשון, אשר מגורות כאשר מזון נמס ברוק שבפה. מקובל לדבר על ארבעה טעמים - מתוק, מר, חמוץ ומלוח; אפשר להוסיף להם גם טעם בסיסי (אלקלי) וטעם מתכתי.
ד"ר יזהר ארז מומחה לסקירת מערכות פרטיתיילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
5.0
( 177 חוות דעת )
"הגעתי לדר' יזהר ארז לביצוע סקירת מח מכוונת , אני ובעלי הגענו עם חששות והרבה אי וודאות, חשוב לציין שלא הרבה רופאים מבצעים את הבדיקה הזו בשבועות כאלו. מהרגע שנכנסנו לחדר הרגשנו שאנחנו בידיים טובות, ד"ר ארז הסביר הכל בצורה נעימה עם הרבה רגישות והכלה. מקצועיות וירידה לפרטים, נתן מענה לשאלות כל הזמן, וזה כל כך מה שהייתי צריכה! אני בטוחה שאני אמליץ עליו לכל היריונית שאני מכירה. מי שמגיע אליו פשוט זוכה . אין מילים לתאר את תחושת ההקלה שהרגשנו אחרי , והכל בזכותו !"