עד כמה מומלץ החיסון נגד וירוס הפפילומה?
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 21/01/2008
1 דקות קריאה
שאלה:

עד כמה מומלץ לקבל את החיסון נגד וירוס הפפילומה? ועד כמה הוא נבדק? האם יעילותו הוכחה? אני בת 25.

תשובה:
יעילות החיסון נגד וירוס הפפילומה נבדקה בהרבה מחקרים והוכחה כטובה מאוד. מומלץ מאוד לבצע את החיסון. את נמצאת עכשיו בגיל הגבולי לקבלת החיסון (שמאושר לנשים עד גיל 26), ולכן אני ממליצה לך לגשת בהקדם לקופת החולים שלך לקבלת החיסון. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד