דלג לתוכן

טריפסין (trypsin)

1 דקות קריאה
אנזים שממשיך את העיכול של חלבונים על-ידי פירוק פפטונים לשרשרות פפטידים קטנות יותר (ראה פפטידאז). הוא מופרש על-ידי הלבלב בצורתו הלא-פעילה (טריפסינוגן), ונהפך לטריפסין בתריסריון.
רופאים בתחום
פרופ' אנה לכוביצקי
פרופ' אנה לכוביצקי עור ומין
מומחית למחלות עור ומין, מומחית למחלות שיער
ד"ר סימון שנהב
ד"ר סימון שנהב יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
מנהל היחידה להריון בסיכון גבוה במרכז הרפואי ברזילי. מומחה במיילדות וגניקולוגיה.
ד"ר אורי גור
ד"ר אורי גור אורולוגיה
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו