סוכר ( sugar, saccharide ) 

כל פחמימה שנמסה במים, בעלת מבנה גבישי וטעם מתוק. הסוכרים מתחלקים לחד-סוכרים ודו-סוכרים. הסוכר הלבן שאנו אוכלים מכיל סוכרוז בלבד; סוכר חום הוא פחות מזוקק. ראה גם גלוקוז, לקטוז, מלטוז, פרוקטוז.

רופאים ומכונים בפוקוס





רופאים בתחום
ד"ר גבריאל גרינברג ד"ר גבריאל גרינברג
מנהל יחידת צינטורי לב בבי"ח השרון . קרדיולוג... קרא עוד
ד"ר ניר נתנזון ד"ר ניר נתנזון
מיפוי שומות- גילוי מוקדם של סרטן העור קרא עוד
מידע וכלים שימושיים

אינפומד בריאות דיגיטלית בע"מ