דלג לתוכן

ג'לטין (gelatin)

1 דקות קריאה
חומר דמוי ג'ל; משמש כמקור לחלבון בטיפול בתזונה לקויה; ברוקחות - לייצור כמוסות ופתילות; ובבקטריולוגיה - להכנת מצע תרבית.
רופאים בתחום
ד"ר רז הגואל
ד"ר רז הגואל תזונה ודיאטה
ד"ר לי גולדשטיין
ד"ר לי גולדשטיין פנימית
פרופ' עמוס קורצ'ין
פרופ' עמוס קורצ'ין נוירולוגיה
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו