דלג לתוכן

ג'לטין (gelatin)

1 דקות קריאה
חומר דמוי ג'ל; משמש כמקור לחלבון בטיפול בתזונה לקויה; ברוקחות - לייצור כמוסות ופתילות; ובבקטריולוגיה - להכנת מצע תרבית.
רופאים בתחום
ד"ר רז הגואל
ד"ר רז הגואל
המרכז הרפואי לטיפול בהשמנה
פרופ' עמוס קורצ'ין
פרופ' עמוס קורצ'ין נוירולוגיה
נוירולוג בכיר
 יורם בניטה מרפאת - ANEW
יורם בניטה מרפאת - ANEW רפואה אסתטית
מומחה למדעי השיער EXPERT TRICHOLOGIST
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו