כאבי שיניים אצל תינוקת בת שלושה וחצי חודשים
פורום הומאופתיה לילדים
סנדרה מישאל
הומאופתית קלאסית ומאמנת אישית רפואית. מתמחה בהפרעות הורמונליות וגיל המעבר, פוריות וכניסה להריון ,הפרעות אכילה, בעיות רגשיות וחרדות, דלקות בדרכי השתן, וגניסמוס, וסטיבוליטיס, אנדומטריוזיס. בנוסף, מאמנת רפואית במצבי משבר, מלווה מטופלות סרטן שד במהלך הטיפולים ולאחריהם. לווי בהתאוששות ממחלה קשה, על ידי שינוי תזונתי, פעילות פיזית וניהול סטרס. תואר שני במדעי הרפואה. חברה באגודה להומאופתיה קלאסית ובאיק"א. משלבת הומאופתיה קלאסית עם כלים מעולם האימון האישי הרפואי. לעמוד של סנדרה מישאל בקליניקה לחצו כאן מנהלת הפורום הומאופתיה לילדים בפורטל
כאבי שיניים אצל תינוקת בת שלושה וחצי חודשים מאיה 05/08/2010 | 12:32ביתי בת שלושה וחצי חודשים החלה לאחרונה לבכות בזמן ההנקות. אנו חוששים שאלו יכולים להיות כאבי שיניים. בנוסף היא גם מריירת ומתעסקת הרבה בפה.יועצת הנקה המליצה לי על תרופה הומיאופתית לכך. האם יש אפשרות להמליץ לי על תרופה כזו והיכן ניתן לקנות אותה, או שעליי לפנות לייעוץ ספציפי? תודה רבההוסף תגובה
תשובת מומחה כאבי שיניים אצל תינוקות דר' ND. אסתר יוגב 05/08/2010 | 13:37שלום מאיה יתכן שהבת שלך מתכוננת לשיניים אם כי זה נראה לי מאד מאד מוקדם. הרעיון היפה בהומיאופטיה הוא היכולת להתאים תרופה אישית לכל אחד בהתאם לצרכיו האישיים . כדאי שתפני להומיאופט\ית בעל נסיון בטיפול בתינוקות כדי שיבדקו את הילדה, ישמעו ממך את כל מה שמאפין אותה ויתאימו תרופה לצרכיה. כל טובהוסף תגובה
מחרוזת ענבריםשחק איתן 23/08/2011 | 09:51למען הגילוי הנאות, כיום אני מייבא ומשווק מחרוזות ענברים, אך הגעתי לכך כהורה עם ניסיון חיובי ואח"כ מתוך רצון לסייע לתינוקות והורים נוספים. הענבר היא אבן בעלת סגולות רבות ומקלה על כאבי בקיעת השיניים בצורה משמעותית ולא פחות חשוב, באופן טבעי. למידע נוסף - www.babyambers.com בריאות לכלםהוסף תגובה
מחרוזת ענבריםרוית 01/09/2011 | 21:58הענבר הוא שרף מאובן שבמגע עם העור מפריש שמנים אשר מביאים להרגעה ,העלאה הרמה החיסונית ,הקטנת תופעת הריור ועוד הטבות אחרות . אצלנו זה הקל מאוד על תופעת הריור והבכי הלילי . חשוב לא להשאיר ללא השגחה כמובן ובלילה מומלץ להוריד מהצוואר . בהצלחה תוכלי למצוא ב www.moku.co.ilהוסף תגובה
מחרוזת ענבריםד"ר יוגב 01/09/2011 | 22:28תודה על ההארה. קיימות תרופות הומיאופטיות מצוינות לקשיים בזמן בקיעת שיניים אצל תינוקות. לעיתים התהליך יכול להיות מלווה בתופעות לואי נוספות כמו כאבי בטן, עצירות או שלשולים ואז הענברים אינם מספיקים.אני בדעה כי אין משהו גורף שיכול לעזור לכל אחד, כיון שכל אחד מאיתנו מגיב לתהליכים שהחיים מביאים בדרכו, בהתאם לפיזיולוגיה האינדיבידואלית שלו ובהתאם לנקודות החלשות באורגניזם האישי שלו. כאן גדולתה של ההומיאופטיה שהיא רפואה אישית ומתאימה את התרופה הנכונה לכל אדם באופן אישי אני שמחה שאתם נעזרתם ומאחלת בריאות טובה לך ולילדךהוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מונחים קשורים
-
הומאופתיה
רופאים מומלצים

פרופ' אילן רון אונקולוגיה
5 ( 11 חוות דעת )
"פרופ׳ רון הסביר בסבלנות רבה את מהלך הביקור, שלב רישום הפרטים, הבדיקה הרפואית והסיכום, וכל זאת באדיבות יוצאת דופן. גילה כלפיה אמפתיה אמיתית, עורר בה חיוך והעניק לה תקווה חדשה בזכות הטיפול ההורמונלי שהמליץ. המפגש התנהל באופן מקצועי, באווירה נעימה ומרגיעה. אני ממליץ בחום על פרופ׳ רון, אדם מיוחד במינו ורופא מעולה, בעל אישיות מקרינה, ניסיון וידע רב, המשלב מקצועיות גבוהה עם יחס אנושי מרגש.]"

ד"ר רות וינברג רפואת שיניים
5 ( 7 חוות דעת )
"טיפול הרמת סינוסים והשתלת עצם לא כאב אפילו אחרי שההרדמה חלפה"
פורומים נוספים בתחום
פורוםהומאופתיה לילדים
בפורום הומאופתיה לילדים ניתן להתייעץ עם סנדרה מישאל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הומאופתיה לילדים

סנדרה מישאל