שילוב של ריטלין LA למשך 8 שעות עם טיפול הומאופטי
פורום הומאופתיה לילדים
סנדרה מישאל
הומאופתית קלאסית ומאמנת אישית רפואית. מתמחה בהפרעות הורמונליות וגיל המעבר, פוריות וכניסה להריון ,הפרעות אכילה, בעיות רגשיות וחרדות, דלקות בדרכי השתן, וגניסמוס, וסטיבוליטיס, אנדומטריוזיס. בנוסף, מאמנת רפואית במצבי משבר, מלווה מטופלות סרטן שד במהלך הטיפולים ולאחריהם. לווי בהתאוששות ממחלה קשה, על ידי שינוי תזונתי, פעילות פיזית וניהול סטרס. תואר שני במדעי הרפואה. חברה באגודה להומאופתיה קלאסית ובאיק"א. משלבת הומאופתיה קלאסית עם כלים מעולם האימון האישי הרפואי. לעמוד של סנדרה מישאל בקליניקה לחצו כאן מנהלת הפורום הומאופתיה לילדים בפורטל
שילוב של ריטלין LA למשך 8 שעות עם טיפול הומאופטי טלי שקד 09/02/2015 | 23:18שלום, בני אובחן עם הפרעת קשב וריכוז התחלתי לפני 3 שבועות טיפול בזרחן 2 גלובלים פעם בשבוע. לעת עתה אין שינוי ניורולוג המליץ על תחילת טיפול תרופתי ובבית הספר כבר איימו בהרחקת הילד לצערי אני נאלצת להראות שיתוף פעולה ולהתחיל לתת טיפול בריטלין.(בבקשה אל תשפטי אותי גם ככה קשה לי...) השאלות שלי, האם להפסיק את הטיפול ההומאופטי מכיוון שזה לא עוזר אפילו לא במקצת (עברו 3 שבועות) האם להמשיך בכל זאת? האם בכלל מותר לשלב טיפול בריטלין LA עם הטיפול של הזרחן?הוסף תגובה
תשובת מומחה שילוב ריטלין עם טיפול הומאופתי סנדרה מישאל 10/02/2015 | 05:13שלום טלי, מותר לשלב ריטלין עם טיפול הומאופתי ואין בכך נזק לגוף. אבל, אני הייתי ממליצה לך לדבר עם המטפל שנתן לבן שלך את הטיפול. כשילד מקבל ריטלין אני נותנת את הרמדי שלו כל יום ולא פעם בשבוע. בדרך כלל בילדים שכבר מקבלים ריטלין ככל שהטיפול ההומאופתי עוזר אז מורידים לאט את הריטלין. אצלך המצב הפוך ואת רוצה להוסיף ריטלין. שלושה שבועות זה בדרך כלל מספיק זמן כדי לחזור למטפל לפחות טלפונית ולדבר איתו ולהסביר את המצב בבית הספר של בנך ושאת רוצה להוסיף ריטלין כי הטיפול לא עוזר. לגבי בית הספר, זכותך לנסות ולתת לבנך טיפול שונה מריטלין והם לא יכולים להכריח אותך לתת לו שום דבר אחר. מצד שני שלושה שבועות זה לא מספיק זמן כדי לראות שינוי כזה דרמטי במצב הלמידה וזה גם תלוי כמובן במצב ההתחלתי של בנך ועד כמה הקושי משפיע על חייו. אני תמיד מבקשת מכל מטופל שלי לפנות אלי בכל שאלה או בעיה ואני מאמינה ששיחה עם המטפל של בנך יכול מאד לעזור לך להחליט מה לעשות ואולי הוא בעצמו ישנה את תדירות הלקיחה או אפילו את המינון של הרמדי. כדי לעזור לבנך להתמודד עם הקשיים. בהצלחההוסף תגובה
תשובת מומחה שילוב של ריטלין עם טיפול הומאופתי גב' יפעת פליישון 10/02/2015 | 08:43טלי שלום לשאלתך הראשונה: אנני מכירה את פרטי המקרה, כך שלא אוכל לענות ספציפי לגביו , אלא בכללי. קושיים בקשב וריכוז הינם תוצאה וביטוי של פרמטרים נוספים( בהם חשוב לטפל קודם לכן)ולכן יתכן שבהם כן חל שינוי ועדין אין לכך ביטוי בריכוז , אך זאת צריך לברר מול ההומאופת המטפל.המערכת מלחיצה מאוד ,אכן, אך חשוב להמשיך בטיפול ההומאופתי , גם אם החלטת לתת את הרטלין - וכן אפשר לשלב בין השניים- כמובן במטרה להוריד בהמשך את הרטלין ולאפשר ריפוי בגורם לקושיים אלה ובכך להביא לתיקון ולא לדיכוי הבעיה . בנוסף רוצה לאמר לך , מנסיון שלי בקליניקה , לא קל מול המערכת (בלשון המעטה) אך...חשיבות גדולה יש ליכולת של ההורים להתעקש על הטיפול הנכון להם ולילדם .הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מונחים קשורים
-
הומאופתיה
רופאים מומלצים

פרופ' ניר סורקין עיניים
5 ( 7 חוות דעת )
"כל הטיפול נעשה ברגישות גדולה, הבנה לחרדתיות שלי, בנועם ושלווה. התקבלתי בסבר פנים יפות גם ע"י הצוות המנהלתי וגם ע"י הצוות הרפואי. אני מרגישה טוב בעקבות ניתוחי העיינים ועל כך תודתי"
פורומים נוספים בתחום
פורוםהומאופתיה לילדים
בפורום הומאופתיה לילדים ניתן להתייעץ עם סנדרה מישאל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הומאופתיה לילדים

סנדרה מישאל