דלקת ריאות לילד
פורום הומאופתיה לילדים
סנדרה מישאל
הומאופתית קלאסית ומאמנת אישית רפואית. מתמחה בהפרעות הורמונליות וגיל המעבר, פוריות וכניסה להריון ,הפרעות אכילה, בעיות רגשיות וחרדות, דלקות בדרכי השתן, וגניסמוס, וסטיבוליטיס, אנדומטריוזיס. בנוסף, מאמנת רפואית במצבי משבר, מלווה מטופלות סרטן שד במהלך הטיפולים ולאחריהם. לווי בהתאוששות ממחלה קשה, על ידי שינוי תזונתי, פעילות פיזית וניהול סטרס. תואר שני במדעי הרפואה. חברה באגודה להומאופתיה קלאסית ובאיק"א. משלבת הומאופתיה קלאסית עם כלים מעולם האימון האישי הרפואי. לעמוד של סנדרה מישאל בקליניקה לחצו כאן מנהלת הפורום הומאופתיה לילדים בפורטל
דלקת ריאות לילד רינה 18/02/2015 | 21:50הילד שלי בן שנה וחצי אובחן היום עם דלקת ריאות. נתנו לו אנטביוטיקה מוקסיפן וAZENIL . בנוסף גם DANALONE (סטרואידים). אני חייבת לתת לו כי הוא במצב רע עם צפצופים בריאות . השאלה שלי, היא שהוספתי לו גם פרוביוטיקה בטיפות לחיזוק המערכות בזמן שהוא לוקח את כל התרופות השונות. האם יש דברים נוספים טבעים שניתן לרכוש לחיזוק המערכות. המון תודההוסף תגובה
תשובת מומחה דלקת ראות לילד סנדרה מישאל 18/02/2015 | 23:34שלום רינה, היות והבן שלך מקבל כל כך הרבה תרופות לא הייתי ממליצה כרגע להתחיל עם עוד משהו. אם הוא היה מטופל כבר בהומאופתיה אז הייתי נותנת לו את הרמדי שלו, אבל זה לא המצב. כרגע, תתני לו רק פרוביוטיקה כדי לעזור נגד האנטיביוטיקה ותחכי שיבריא מהדלקת כדי לקחת אותו למטפל. אבחון מסודר וטיפול מתאים יוכל למנוע מצבים כמו אלה ולחזק את מערכת החיסון שלו לעתיד. בריאות והחלמההוסף תגובה
כן, חשבתי על זה האמתרינה 19/02/2015 | 11:40אחרי שנסיים עם הסיפור הזה אני אתחיל טיפול לחיזוק המערכת החיסונית אני מודה לך על תשובתך המהירה.הוסף תגובה
תשובת מומחה דלקת ראות סנדרה מישאל 19/02/2015 | 15:56הי רינה, אני בטוחה שתעשי רק טוב לבנך אם תעזרי בהומאופתיה :) ותמנעי ממנו מחלות בעתיד ואיכות חיים טובה ובריאה יותר. אני רואה שיפור משמעותי בילדים שהוריהם משלבים את ההומאופתיה כטיפול , ודרך אגב, הטיפול מתאים גם להורים עצמם :) בדרך כלל , אמהות מביאות את הילדים ואחכ, באות בעצמןהוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מונחים קשורים
-
הומאופתיה
רופאים מומלצים

ד"ר אילן וולקוב פסיכיאטריה
5 ( 22 חוות דעת )
"הגעתי לאילן אחרי תקופה מאוד לא פשוטה, ובלי לדעת למה לצפות. מהרגע הראשון הייתה תחושת הקשבה אמיתית, בלי שיפוטיות... ההסבר היה ברור, והיה מקום לשאלות ולחששות. הטיפול עזר לי להבין את עצמי יותר טוב..."

פרופ' ניר סורקין עיניים
5 ( 7 חוות דעת )
"כל הטיפול נעשה ברגישות גדולה, הבנה לחרדתיות שלי, בנועם ושלווה. התקבלתי בסבר פנים יפות גם ע"י הצוות המנהלתי וגם ע"י הצוות הרפואי. אני מרגישה טוב בעקבות ניתוחי העיינים ועל כך תודתי"

ד"ר יהונתן קפלן עור ומין
4.9 ( 149 חוות דעת )
"ד"ר קפלן והצוות שלו היו מלאי אמפטיה ומקצועיים ."
פורומים נוספים בתחום
פורוםהומאופתיה לילדים
בפורום הומאופתיה לילדים ניתן להתייעץ עם סנדרה מישאל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הומאופתיה לילדים
סנדרה מישאל