חדשה בתחום שאלה חשובה
פורום הומאופתיה לילדים
סנדרה מישאל
הומאופתית קלאסית ומאמנת אישית רפואית. מתמחה בהפרעות הורמונליות וגיל המעבר, פוריות וכניסה להריון ,הפרעות אכילה, בעיות רגשיות וחרדות, דלקות בדרכי השתן, וגניסמוס, וסטיבוליטיס, אנדומטריוזיס. בנוסף, מאמנת רפואית במצבי משבר, מלווה מטופלות סרטן שד במהלך הטיפולים ולאחריהם. לווי בהתאוששות ממחלה קשה, על ידי שינוי תזונתי, פעילות פיזית וניהול סטרס. תואר שני במדעי הרפואה. חברה באגודה להומאופתיה קלאסית ובאיק"א. משלבת הומאופתיה קלאסית עם כלים מעולם האימון האישי הרפואי. לעמוד של סנדרה מישאל בקליניקה לחצו כאן מנהלת הפורום הומאופתיה לילדים בפורטל
חדשה בתחום שאלה חשובה שיר 12/09/2016 | 08:34שלום אתמול התחלתי פעם ראשונה לביתי בת ה12 טיפול הומאופתי שהרופאה רשמה לה בסוף הפגישה טיפול כדורי לתקופה אחרי שיצאתי מהפגישה שכחתי שלא סיפרתי לה 2 דברים שהיא גם לא שאלה אותי לכן אני לא יודעת אם זה חשוב לטיפול....הילדה סובלת מאז שהיא קטנה מאסטמה של העור והיא לוקחת גם פרוביוטיקה....אני לא יכולה ליצור קשר אישי עם הרופאה כי זו רופאה מקופת חולים מכבי טבעי לכן אני לא יודעת אם האינפורמציה ששכחתי חשובה להרכב של הכדורים כי הכדורים הם לא לטיפול בזה הם לטיפול של מצב רוח וכאבים כרוניים....והאם אני צריכה לספר לרוקח בבית מרקחת לפני שאני אוספת את הכדורים...תודה מראש. חזור סקר יומיהוסף תגובה
תשובהסנדרה מישאל 12/09/2016 | 09:00שלום שיר, הטיפול ההומאופתי אכן לוקח בחשבון כל דבר שביתך סובלת ממנו וחשוב היה להגיד למטפלת את זה. מצד שני, אם הרמדי מדויקת, היא תטפל גם בבעיות עור שבתך סובלת מהן. לדעתי את יכולה לתת לה את הרמדי ההומאופתית ללא חשש. אני בטוחה שאם התשאול היה מקיף ויסודי, הרמדי תתאים ותטפל גם בזה. יום מעולה, סנדרההוסף תגובה
שאלה נוספתשיר 12/09/2016 | 09:05תודה רבה אני יוצרת קשר איתה. האם הרמדי pulsatilla הוא רמדי מוכר ומטפל בבעיה של כאבים כרונים והתחלה של דיכאון בגלל כאבים שנמשכים 3 שנים.הוסף תגובה
תשובהסנדרה מישאל 12/09/2016 | 09:24קשה לי לדעת בלי להכיר את הבת שלך אם פולסטילה היא הרמדי. היא רמדי מצוינת לטיפול בבעיות רבות. כדי לדעת אם היא מתאימה לבת שלך עלי להכיר אותה. פולסטילה מטפלת גם במצב של דכאון וגם בכאבים וגם בבעיות עור. הכי טוב שתפני למטפלת שלך. למטופלים שלי יש גישה מלאה אלי כי זו קליניקה פרטית,אבל אני בטוחה שאם תתקשרי למרפאה יתנו לך לדבר עם המטפלת, יום מעולה, סנדרההוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מונחים קשורים
-
הומאופתיה
רופאים מומלצים

ד"ר משה מלכין עיניים
4.9 ( 386 חוות דעת )
"ד״ר משה מלכין, הוא דוגמא הטובה ביותר למקצועיות שמשולבת עם אנושיות וסבלנות עם יכולות הסברה מעולות."
פורומים נוספים בתחום
פורוםהומאופתיה לילדים
בפורום הומאופתיה לילדים ניתן להתייעץ עם סנדרה מישאל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הומאופתיה לילדים

סנדרה מישאל