דלג לתוכן

מינון יתר של דפלפט

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 09/02/2009
1 דקות קריאה

שאלה:

מהן תופעות הלוואי של מינון יתר של דפלפט? והאם זה נכון שזה עלול לגרום לציסטות בשחלות? אני סובלת משחלות פוליצסטיות ואני בת 25.

תשובה:

סביר להניח שמנה עודפת מקרית לא תגרום בעיות. מנות עודפות גדולות עלולות לגרום לתרדמת. באופן כללי, מינון יתר עשוי לגרום להחמרה בתופעות הלוואי של התרופה. תוכלי לקרוא על התרופה ועל תופעות הלוואי שלה באינדקס התרופות של אינפומד: http://www.infomed.co.il/drug1.asp?dID=184
רופאים בתחום
ד"ר אולגה ברקאי
ד"ר אולגה ברקאי גסטרואנטרולוגיה
פרופ' פבל קרוגליאק
פרופ' פבל קרוגליאק גסטרואנטרולוגיה
 אנדי קרף
אנדי קרף פודיאטריה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו