גוש בלבלב בבדיקת הדמיה
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 09/07/2008
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בן 79. מה פירוש תוצאות הבדירה הבאות? הלבלב נראה מגושם למדי על ידי תהליך גושי בגודל 42X31 מ"מ. בסיכום: חשד לתהליך תופס מקום בגוף הלבלב דרושה קורלציה עם שיטת הדמיה נוספת.

תשובה:
לא ציינת מהו סוג הבדיקה שבוצעה - בדיקת US? בדיקת CT? באופן כללי ניתן לומר שנמצא גוש בלבלב, ממצא שבדרך כלל מעיד על גידול שפיר או ממאיר. מומלץ לפנות לרופא המטפל בהקדם. ד"ר נועה גולדשר מינרבי - אינפומד