אנא הסבירו לי את דוח המעבדה האנדוקרינולוגית: thyroglobulin ab = 2174 <b
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 09/10/2003
1 דקות קריאה
שאלה:

אנא הסבירו לי את דוח המעבדה האנדוקרינולוגית: thyroglobulin ab = 2174 anti thyroid peroxid = 624 tsh = 6.04 t4 free = 0.88

תשובה:
הבדיקות מעידות על תת- פעילות של בלוטת התריס, כנראה על רקע אוטואימוני שבו נוגדנים עצמיים של הגוף הורסים את הבלוטה. זה נקרא מחלת השימוטו. אנא קראי על כך בתשובה קודמת ופני לרופא שלך להמשך בירור וטיפול- http://www.infomed.co.il/questions/q_061802_3.htm