דלג לתוכן

ברצוני לדעת האם שימוש לאורך זמן באספירין עלול לפגוע בשמיעה. בנוסף, אבקש

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 09/10/2003 תאריך עדכון: 11/11/2010
1 דקות קריאה

שאלה:

ברצוני לדעת האם שימוש לאורך זמן באספירין עלול לפגוע בשמיעה. בנוסף, אבקש חומר בנוגע לקשר הנ"ל.

תשובה:

אספירין במינון גבוה מאוד הנלקח לאורך תקופה ארוכה או במנת יתר חד- פעמית יכול לגרום לצפצוף באוזניים, סחרחורת וירידה בשמיעה בטונים גבוהים. התופעה הפיכה. לפרטים- http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?cmd=Retrieve&db=PubMed&dopt=...
רופאים בתחום
ד"ר רון שינמן
ד"ר רון שינמן יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
ד"ר ויסאם גבן
ד"ר ויסאם גבן גריאטריה
 כתר פלוס
כתר פלוס רפואת שיניים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו