דלג לתוכן

האם יש בעיה לקחת את ה"גלולה של אחרי", פרוסטינור 2, כשיש בעיה של תת- פעי

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 09/12/2004
1 דקות קריאה

שאלה:

האם יש בעיה לקחת את ה"גלולה של אחרי", פרוסטינור 2, כשיש בעיה של תת- פעילות בבלוטת התריס, שמטופלת ע"י אלטרוקסין ?

תשובה:

אין קשר, תוכלי להשתמש בפוסטינור. לפרטים נוספים על הגלולה: http://www.shilo4u.org.il/default.asp?id=44
רופאים בתחום
ד"ר אבי גדות
ד"ר אבי גדות נוירולוגיה
ד"ר אורי מלר
ד"ר אורי מלר עיניים
ד"ר סיגל זמודזיאק יחיעם
ד"ר סיגל זמודזיאק יחיעם עיניים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו