דלג לתוכן

פרוגינובה למטופלת עם היסטוריה של סרטן שד במשפחה

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 13/09/2006
1 דקות קריאה

שאלה:

הופנתי לטיפול בפרוגינובה ואיקאקלומין בגלל שאני לא מצליחה להיכנס להריון מספר חודשים, אחרי 3 הריונות כושלים ושתי גרידות. בעלון לצרכן של פרוגינובה (Progynova) נאמר שלא מומלץ להשתמש בתרופה במקרים שבמשפחה יש היסטוריה של גידול בשד - לאמא שלי היה סרטן שד ואני בקבוצת סיכון - האם בכל זאת כדאי להשתמש בתרופה ?

תשובה:

לא, פני לרופא שמטפל בך על מנת שיתאים לך טיפול אחר.
רופאים בתחום
פרופ' אפרים אביתר
פרופ' אפרים אביתר אף אוזן גרון וכירורגיית ראש-צוואר
ד"ר אחמד אבו אליונס
ד"ר אחמד אבו אליונס גריאטריה
ד"ר איל יעקבי
ד"ר איל יעקבי אורתופדיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו