בלט דיסק וכאבים בברך
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 13/09/2008
1 דקות קריאה
שאלה:

אובחן אצלי בלט דיסק אחורי וצדדי משמאל הגורם ללחץ על השק התקאלי. מה זה השק התקאלי? והאם בלט דיסק קשור לכאב בברך שמאל?

תשובה:
השק התקאלי הוא המשך חוט השדרה ומעטפותיו המכיל שורשי עצבים. בלט הדיסק לוחץ על שורשי העצבים בשק זה ועלול לגרום לכאבים. יותר הגיוני שישנה בעיה מכנית ולא עצבית הגורמת לכאבים במפרק שלך. כדאי להתייעץ עם רופא אורתופד. תרגישי טוב. ד"ר נעמה זנזורי - אינפומד