פצעים וצלקות אחרי אבעבועות רוח אצל תינוקת
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 14/09/2007
1 דקות קריאה
שאלה:

בתי בת 7 חודשים חלתה לפני חודש באבעבועות רוח. עכשיו נותרו לה עדיין כמה פצעים מסביב לפה וצלקות במקומות שונים בפנים. מה הסבירות שכל זה ייעלם?

תשובה:
תוכלי למצוא מידע מקיף על אבעבועות רוח, על הטיפול בהן ועל מניעתן בעזרת מנוע החיפוש של אינפומד. אבעבועות רוח היא מחלה שיכולה להימשך בתקופה שבין שבוע ועד חודש. נדרשת סבלנות עד להיעלמות מוחלטת של מחלה מדבקת זו. באופן כללי, כשתינוקות צעירים כמו בתך מחלימים, נותרות צלקות מינימליות, אם בכלל. בברכה, ד"ר עידו ווליניץ - אינפומד