דלג לתוכן

הקטנת אשך עקב וריקוצלה

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 14/09/2009
1 דקות קריאה

שאלה:

אני בחור בן 24. לפני חודש התגלתה אצלי וריקוצלה ועוד ממצא של הקטנת אשך מצד שמאל. הרופא המליץ על ניתוח ואני מתכוון לעשותו. רציתי להבין מה האשך קטן, והאם הוא אמור לחזור לגודל תקין או קרוב למה שהיה אחרי הניתוח?

תשובה:

הצטמקות אשך מעידה על וריקוצלה בדרגה גבוהה. הניתוח במקרה שלך חשוב מאוד, בראש ובראשונה בכדי לשמור על איכות הזרע והפריון. אין תשובה חד-משמעית לגבי חזרה של האשך לגודלו הקודם. ד"ר נעמה ורבין - אינפומד
רופאים בתחום
פרופ' דן אדרקה
פרופ' דן אדרקה אונקולוגיה
פרופ' אלי שחר
פרופ' אלי שחר נוירולוגיה ילדים והתפתחות הילד
ד"ר מקסים סוקולוב
ד"ר מקסים סוקולוב אף אוזן גרון וכירורגיית ראש-צוואר
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו