טיפול בכף רגל שהתעקמה אחרי חוסר הליכה של מספר חודשים
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 15/09/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בן 63, לא ירדתי במדרגות 3-4 חדשים בערך, בגלל בעיות גב ועוד . לאט לאט תרגלתי ירידה. לפני 4 ימים: דרכתי על אבן במדרגה עם חצי הימנית הקדמית של כף הרגל .הצד השמאלי נשאר במדרגה מעין דריכה עקומה . אין סימנים חיצונים .כאב קל . מדי פעם באיזור הקרסול או בשתי הבליטות שלו , ומתחת לאיזור השרוכים. לפעמים אחרי כמה צעדים בבית, גם כואב כמו שורף . בלילה אין כאב כלל. עד מתי לשים קומפרס קר? קיררתי 3 פעם ביום למשך 30 דקות . האם זה מספיק ?? ) מתי במקרים כאלו להפסיק לקרר ולהתחיל לחמם? כאשר שאומרים לתת לרגל מנוחה: לכמה זמן? אפשר כמה צעדים ? יושב רוב הזמן כסא גלגלים.מתי מרגישים שיפור ?

תשובה:
לגבי הטיפול המיידי בפציעות קרא את הכתבה הבאה: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=448656