דלג לתוכן

הקאה והשפעתה על יעילות הגלולה למניעת הריון

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 15/09/2006
1 דקות קריאה

שאלה:

אני לוקחת גלולות למניעת הריון וחצי שעה אחרי שלקחתי גלולה הקאתי האם זה משפיע? ואם כן כדאי לקחת את הגלולה שאחרי?

תשובה:

אם הקאת חצי שעה לאחר נטילת גלולה, ההורמונים לא הספיקו להיקלט בזרם הדם, וזה דומה לאי לקיחה. קחי את הגלולה הבאה בזמן, אך אם זה חוזר על עצמו באותו חודש דעי שאת אינך מוגנת. ד"ר נגה פוקס - אינפומד
רופאים בתחום
ד"ר אורי מלר
ד"ר אורי מלר רפואת שיניים
ד"ר יצחק אייזנמן
ד"ר יצחק אייזנמן עיניים
ד"ר רזיאל לוריא
ד"ר רזיאל לוריא עור ומין
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו