אני השמנתי הרבה בזמן האחרון, אז לפעמים אני מנסה להקיא אחרי שאני אוכלת, א
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 16/09/2004
1 דקות קריאה
שאלה:

אני השמנתי הרבה בזמן האחרון, אז לפעמים אני מנסה להקיא אחרי שאני אוכלת, אבל אני לא מצליחה. מה לעשות ?

תשובה:
הקאה מאולצת היא פעולה מסוכנת לגוף ויש לה סיבוכים רבים- קרעים בוושט, שחיקת האמייל בשיניים והרס השיניים, נפיחות בלוטות הרוק, ריפלוקס - חזרת מזון מהקיבה לוושט ולפה, צרבת. הקאה לאחר האכילה אינה דרך לרזות, הדרך היא פעילות גופנית ותזונה מאוזנת. אנא ממך, פני לדיאטנית לבניית תוכנית מאוזנת להרזיה, שלא תסכן אותך ושתעזור לך לשמור על משקל תקין לאורך זמן.