אומגה 3 לריפוי בעיות אורתופדיות
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 16/09/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

אני טבעוני . האם אומגה 3 תעזור לריפוי דלקת בעקב . כתוצאה מדריכה עקומה? ודלקת במרפק ? אם כן מה היחס המומלץ בין dha epa לטנדנושיס: בחברה אחת 180 על 120 ואחרת 250 על 50

תשובה:
אינני מכירה שימוש באומגה 3 לריפוי בעיות אורתופדיות. אם הדלקת בעקב נובעת מדריכה עקומה, כדאי להיוועץ באורתופד המתמחה בכף רגל, ולקבל הפניה למדרסים, שסביר שיעזרו לך יותר.