תסמינים של גיל המעבר
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 23/09/2008
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בת 52, וזה 8 שנים שאני סובלת מגלי חום. גופי השתנה ובטני נפוחה תמיד, למרות שאיני אוכלת הרבה, וגם החזה שלי גדל פי שתיים. ניסיתי את כל סוגי התרופות הטבעיות ושום דבר לא עזר. האם יש משהו שאני יכולה לקחת שיגרום לבטן ולחזה לחזור לקדמותם? ולגבי גלי החום (כבר התרגלתי אליהם בלית ברירה) - האם יש משהו לא כימי שאוכל לקחת, או תרופה של דיאטה שתגרום לי להתחיל להרגיש שאני יכולה להתלבש רגיל שוב?

תשובה:
נשמע כי מדובר בתופעות של גיל המעבר. רצוי שתיגשי לרופא או רופאת נשים שתחום מומחיותם בהפרעות הורמונליות. יתכן שמה שיעזור לך זה טיפול הורמונלי חלופי. אם את מעוניינת לקחת תרופות טבעיות, לשם כך גשי לנטורופת או להומאופת. תוכלי למצוא מידע רב על גיל המעבר באמצעות מנוע החיפוש של האתר. להלן קישור לדף אחד בין רבים: http://www.infomed.co.il/news/n_071907_1.asp