היכן ניתן להשיג היום ויוקס
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 25/09/2005
1 דקות קריאה
שאלה:

הויוקס משפיע עלי טוב מאד בכל הקשור לתופעות כאב גב מותני (L4-L5) והקרנה לרגל ימין, בתדירות לקיחה של גלולת פורטה של פעם עד פעמיים בשבוע. היכן ניתן להשיג תרופה זאת היום?

תשובה:
לא ניתן להשיג היום ויוקס. יש היום תרופה דומה בשוק עם יעילות דומה בשם ארקוקסיה. דר' מיכאל מילגרם "המרכז הישראלי לניתוחי עמוד שדרה" - אסותא.