שימוש בטעות בדוקסילין במקום אביטרן
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 26/09/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

הרופא רשם לי כדורים מסוג אביטרן, ורק מאוחר יותר התברר לי שלקחתי במקום זה 10 כדורים של דוקסילין. אני די מבולבל ולא זוכר בדיוק מה הייתי אמור לקחת. מה עלי לעשות?

תשובה:
עליך לשוב אל הרופא שלך ולברר באיזה כדורים היית אמור להיות מטופל.. הדוקסילין הוא אנטיביוטיקה והאביטרן (דיקלופנאק) הוא כדור נגד כאבים. אם לקחת את הכדורים במינונים המקובלים - סביר שלא נגרם נזק.