מהם הסיכויים לאישה בריאה, בעלת מחזור סדיר (28 יום) בגילאי 27 עד 30 להיכנ
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 27/09/2004
1 דקות קריאה
שאלה:

מהם הסיכויים לאישה בריאה, בעלת מחזור סדיר (28 יום) בגילאי 27 עד 30 להיכנס להריון ברמה סטטיסטית ?

תשובה:
הסיכוי להיכנס להריון תלוי בפוריות בני הזוג, גיל האישה ועיתוי קיום היחסים. בבני זוג בריאים בגילאי 27-30 הסיכוי המשוער להפריה הוא כ 80% בשנה הראשונה וכ 90% בשנה וחצי.