דלג לתוכן

האם אכילה מרובה של סחוג יכולה להזיק?

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 10/02/2007
1 דקות קריאה

שאלה:

יש לי חברה שמכורה לסחוג, ממש באופן אובססיבי. רציתי לדעת האם אכילת יתר של סחוג עלולה לפגוע בטווח הרחוק. אכילת הסחוג אצלה היא ברמה של צירופו לכל מאכל ובכל שעות היום.

תשובה:

כל עוד לחברתך אין תסמינים של מערכת העיכול המפריעים לה, כגון צרבות, כאבי בטן, שלשול וכדומה, לא נשקפת לה סכנה מאכילת סחוג. ד"ר גיל טאובר - אינפומד
רופאים בתחום
ד"ר ילנה ברויטמן
ד"ר ילנה ברויטמן גסטרואנטרולוגיה
פרופ' יגאל וולמן
פרופ' יגאל וולמן יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
פרופ' דוד רוט
פרופ' דוד רוט קרדיולוגיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו