כאב מתמשך בברך
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 10/04/2007
1 דקות קריאה
שאלה:

אני מתאמן בחדר כושר מגיל 13, ובצבא הייתי בחיל קרבי. זה שנים רבות שאני חש אי נוחות בברך שמאל. זה לא בדיוק כאב חזק אלא מין כאב עמום. אני כל הזמן מודע לברך בגלל הרגשת אי הנוחות הזו, וזה לא נעים. הייתי לפני מספר שנים אצל אורתופד, אשר ביצע צילום ואמר שאין בעיה בסחוס. האם יש משהו נוסף שעלי לבדוק?

תשובה:
עליך לבדוק אם אין עומס יתר על רגל זו. אם אתה מתאמן נכון בחדר כושר, נסה תרופה נוגדת דלקת למשך שבוע, ואם אין שיפור – לך להיבדק שוב על ידי אורתופד או רופא ספורט. ד"ר משה ארוך - רופא משפחה ומתמחה ברפואת ספורט