דלג לתוכן

בדיקה מוקדמת מדי לאבחון הריון

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 10/07/2006
1 דקות קריאה

שאלה:

עשיתי בדיקת דם לגילוי הריון 4 ימים לאחר האיחור בווסת ורמת הורמון hcg היתה 68. האם זה תקין?

תשובה:

בהנחה שהווסתות שלך סדירות ונמשכות 28 ימים, הערך נמוך. אולם ממדידה אחת לא ניתן להסיק מסקנות וייתכן עדיין שמדובר בהריון תקין. יש לבצע מעקב בטא.
רופאים בתחום
ד"ר משה חיימוף
ד"ר משה חיימוף אף אוזן גרון וכירורגיית ראש-צוואר
ד"ר איתמר בוצר
ד"ר איתמר בוצר אורתופדיה
ד"ר יעקב גולדשטיין
ד"ר יעקב גולדשטיין קרדיולוגיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו