דלג לתוכן

נטילת הורמונים לקראת גיל הבלות

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 10/07/2009
1 דקות קריאה

שאלה:

אני בת 48. יש לי עדיין מחזור (כבר לא סדיר) והרופא רשם לי הורמונים. האם מקובל ובריא לקחת הורמונים לפני תום הווסת?

תשובה:

הטיפול ההורמונלי לנשים בגיל המעבר נועד להקל על הסימפטומים. אפשר לנסות להשתמש בהורמונים בנשים עם סימפטומים של גיל מעבר למרות שיש להן הורמונים משלהן, ויש לעקוב אחרי הסימפטומים ותופעות הלוואי. בברכה, ד"ר קרן גלרון - אינפומד
רופאים בתחום
ד"ר נידאל שיבלי
ד"ר נידאל שיבלי פסיכיאטריה ילדים ונוער
פרופ' דן ערבות
פרופ' דן ערבות כירורגיה
ד"ר אלכסנדר גינזבורג
ד"ר אלכסנדר גינזבורג גריאטריה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו