שחלות פוליציסטיות, איקאקלומין וכניסה להריון
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 10/11/2005
1 דקות קריאה
שאלה:

יש לי שחלות פוליציסטיות. כ- 9 חודשים לא קיבלתי מחזור "טבעי", אלא רק בעזרת הכדורים. בחודש שעבר לקחתי 5 כדורי איקאקלומין. אחרי 31 יום קיבלתי מחזור"טבעי". מה זה אומר? אם לא נכנסתי להריון, אולי צריך להגדיל מינון?

תשובה:
האם את יודעת מתי אמור להתרחש הביוץ בזמן לקיחת איקאקלומין? האם את ובן זוגך קיימתם יחסי מין סביב תאריך הביוץ המשוער לאחר איקאקלומין? אולי פספסתם את תאריך הביוץ. לכן, מומלץ שתנסו שוב לפני שתעשו שינוי במינון התרופה. במידה ופעלתם נכון ובהתאם להוראות רופא/ת הנשים המטפל/ת, מומלץ שתפנו אליו/ה שוב ותתייעצו. מצ"ב קישור לתשובות בנוגע לשימוש באיקאקלומין. http://www.infomed.co.il/questions/q_062805_10.htm