הטיפול בתינוק שסובל משיעול
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 10/11/2007
1 דקות קריאה
שאלה:

התינוק שלי מצונן, חום שלו מגיע עד 37.8 , והוא משתעל שיעול יבש ופרודוקטיבי לסירוגין. האם מותר לתת לו סירופ נגד שיעול אוקסקטין? מה המינון המומלץ? הוא שוקל 6.5 ק"ג.

תשובה:
טיפול לשיעול על ידי אוקסקטין לתינוקות מתחת לגיל שנתיים, מומלץ שיינתן בתיאום עם רופא הילדים המטפל בילד ובהדרכתו. פנו לרופא הילדים שלכם על מנת שיתרשם מאופי השיעול, ישמע את כל פרטי ההיסטוריה הרפואית של המחלה הנוכחית של ילדכם ויוכל להתרשם בעצמו ולהתאים טיפול מתאים. תוכלו לקרוא עוד על שיעול בילדים ותינוקות כאן: http://www.infomed.co.il/questions/q_081307_20.asp