אני מרגיש שיש לי יתר שמיעה, במיוחד כשאנשים צועקים או מתעטשים, פשוט נקרע
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני מרגיש שיש לי יתר שמיעה, במיוחד כשאנשים צועקים או מתעטשים, פשוט נקרע מכאבים. אני אחרי פציעת ראש.האם יש קשר? שמיעת יתר, באנגלית Hyperacusis, היא תופעה שאינה מובנת כל כך. היא עשויה להופיע לאחר חבלות ראש, ניתוחי פנים, במקרי פגיעה או דלקת בעצב ה

תשובה:
אני מרגיש שיש לי יתר שמיעה, במיוחד כשאנשים צועקים או מתעטשים, פשוט נקרע מכאבים. אני אחרי פציעת ראש.האם יש קשר? שמיעת יתר, באנגלית Hyperacusis, היא תופעה שאינה מובנת כל כך. היא עשויה להופיע לאחר חבלות ראש, ניתוחי פנים, במקרי פגיעה או דלקת בעצב הפנים, מחלת מנייר, מחלות שריר מסוימות, ועוד. מומלץ ביקור אצל מומחה אף- אוזן- גרון לאבחון וטיפול. [13/10/2002]