האם יש לפוסטינור השפעות לטווח הארוך?
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 16/10/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

לצערי לקחתי פוסטינור 2 אתמול וכן לפני חודשיים. מה המשמעות של לקיחת כל כך הרבה הורמונים בזמן קצר? כיצד זה מזיק לגוף? מה ההשפעה לטווח הארוך? אודה מאד על תשובה מסבירה.

תשובה:
לא מדובר בהשפעה ישירה של ההורמונים לטווח ארוך, ודאי לא במינונים כאלה. מדובר בתופעות לוואי אפשריות של התרופה, שכמובן ככל שתדירות השימוש עולה כן עולים הסיכויים לתופעות לוואי בכלל ולתופעות לוואי משמעותיות בפרט. את פירוט התופעות תמצאי בהסבר המצורף לתכשיר. ד"ר נגה פוקס - אינפומד