פטריות בכף הרגל
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 19/10/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

כף הרגל אצלי תמיד מגרדת, תמיד העור מתקלף, גם בין האצבעות וזה תמיד אדום. זה מפריע לי מאוד. תמיד נודף מכף הרגל ריח לא טוב מה אני צריך לעשות ?

תשובה:
זה נשמע ו"מריח" כמו זיהום פטרייתי. הדרך להילחם בזיהום פטרייתי היא שימוש במשחה נוגדת פטריות כמו דקטרין. יש למרוח את המשחה פעמיים ביום, אחרי רחצה וייבוש טוב של הרגל. יש להקפיד על ייבוש טוב של כף הרגל אחרי כל רחצה, ולהשתדל ללכת יחף כמה שיותר. בברכה דר' איציק לוי מומחה בפנימית ומחלות זיהומיות