דלג לתוכן
סימפטומים של הריון בנוכחות מחזור
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 20/10/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

האם יכול להיות שאני בהריון גם אם קיבלתי וסת? אני ובן זוגי לא משתמשים באמצעי מניעה ואני לא לוקחת גלולות כבר שבועיים. אני מרגישה בחילות בבוקר וגם במהלך היום. אין לי תאבון וריחות מסויימים מעוררים בי בחילה, או שיש לי תיאבון חזק. אך לפני כשבוע קיבלתי וסת של חמישה ימים. האם יש סיבה לדאוג?

תשובה:
אם נטלת את הגלולות למניעת הריון לפי ההוראות הרי שהסיכוי שאת בהריון נמוך ביותר. התופעות שאת מציינת בדר"כ לא מתחילות בעוצמה כזו כל- כך מהר. אם אכן מדובר בדימום וסתי, את לא בהריון, אולם ייתכן ומדובר בדימום לא וסתי. הסיכוי אם כן נמוך, אולם על מנת לשלול קיום הריון את יכולה לבצע תבחין ביתי לבדיקת הריון.
רופאים בתחום
ד"ר גיא תם
ד"ר גיא תם עיניים
4.9
( 164 חוות דעת )
"ד"ר גיא תם קיבל אותי בזמן המיועד, היה נחמד ומקצועי מאוד, בקי בהיסטוריה הרלוונטית שלי ושל משפחתי ונתן הסבר טוב על המשך המעקב הנדרש. ממליץ בחום!"
ד"ר חררדו מורבניק
ד"ר חררדו מורבניק עיניים
4.9
( 72 חוות דעת )
"כל כך שמחה ומודה על כך שהגעתי לד״ר חררדו, הטיפול, הסבלנות, ההסברים והמקצועיות היו הרבה הרבה מעל למצופה, ד״ר חררדו מקצועי, קשוב ומשרה אוירה רגועה ונעימה בכל מפגש, עברתי ניתוח של עפעפיים עליונים, התוצאה מושלמת!!!!! ממליצה בחום לכל מי שצריך לעשות , מודה על החוויה הנעימה והתוצאה המושלמת. הלוואי שכל מערכת הבריאות והרופאים היו כאלה, תודה רבה על הכל!"
פרופ' יצחק ברוורמן
פרופ' יצחק ברוורמן אף אוזן גרון וכירורגיית ראש-צוואר
מנהל יחידת אף אוזן גרון וכירורגיה של ראש וצוואר במרכז הרפואי הלל יפה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו